Uncategorized

Nunta cu SuperEroi

     La finalul anului trecut, am primit o propunere din partea colegei mele Alexandra. Mi-a zis așa: ”Vreau ca tu să mă ajuți cu invitațiile, le vreau altfel. Tema este: Supereroi.”Ideea ei era ca eu să creez invitațiile pentru nunta lor (Alexandra și Andrei)  și câteva dintre detalii… Acum când mă gândesc ce era în mintea mea….cred că în primă fază nu realizam cum vor decurge lucrurile….2018….era departe….,dar totuși aproape.

     De la începutul anului am început să caut, să mă informez, să cercetez această temă, iar  creativitatea nu se lăsa așteptată. Trimiteam poze Alexandrei, iar de multe ori îmi plăcea să creez suspans: să îi arăt abia a doua zi la muncă ideile mele. Îi spuneam prin mesaj: ”mâine am o surpriză pentru tine…”.:):D

    Știu, îmi plac suprizele, îmi place să văd reacția oamenilor, să le surprind emoțiile, trăirea, să împărtășim bucuria și să ne spunem sincer feedback-ul. Genul acesta de relație am avut-o și o am cu Alexandra privind colaborarea noastră.

    Cu răbdare, timp alocat, cu inspirație și creație, se concretiza o formă finală. Alexandra și Andrei sunt deschiși noutăților, își respectă punctele de vedere, a fost și este o plăcere să lucrez cu ei. Sunt o pereche de miri altfel, iar nunta cu Supereroi e altfel!:) Este ca și cum ai da față în față cu neobișnuitul.

edf

    Totul pornește de la invitațiile de nuntă; sunt un fel de ”carte de vizită” a nunții, a mirilor. Invitații pot să își dea seama de tema nunții și ce vor mirii să trasmită prin atenția la detalii.                                                                                                                                         O nuntă cu Supereroi și SuperInvitați, ce poate fi mai frumos? Prezența la SuperNuntă ne asigură SuperDistracția și SuperEntuziasmul. Sună bine, nu?

edfedf

      Am trăit emoția de fiecare dată când Alexandra dăruia câte o invitație fiecărui coleg, în mine clocotea bucuria reușitei. De altfel, Alexandra mă ținea la curent cu reacțiile părinților, prietenilor, vecinilor, o reală plăcere să aflu păreri……Feedback-ul/total:”Superfain, superhaioși, originali!” Este un sentiment de împlinire când observ că ceilalți îmi oferă încrederea că rezultatul va fi wow (așa îmi asigură libertatea în creație și fericirea de a crea). M-am bucurat că Alexandra și Andrei mi-au trasmis susținerea (prin încredere) și parcă lucrurile au decurs de la sine, o reală plăcere să fiu provocată și să îmi placă ce a ieșit. 

edf

edf

edfedf

IMG_20180307_144553.jpg

  Mărturisesc că am conștientizat ce proiect am realizat în momentul în care am multiplicat invitația. Până atunci am tratat invitația ca pe o felicitare personalizată pentru Alexandra și Andrei în care le-am povestit iubirea pentru eternitate (A&A- de la început  timid,  cu sărutări calde,  până în momentul cererii în căsătorie, cu faimosul SUPER DA!).

edfedf

edf

IMG_20180308_150009.jpg

    Dragii mei, povestea continuă cu iubirea voastră, cu drag pentru originalitate și bucuria că aveți lângă voi doar oamenii potriviți. Să vă trăiți mereu iubirea ca acum și să o construiți neîncetat! Aveți Superputerea: sunteți SuperEroii anului!

         Mulțumesc din inimă că sunt parte din evenimentul vostru și că prin voi am realizat o SuperCreație prin SuperInspirație!

IMG_20180307_144601.jpg

Noi surprize  în curând……cu tema simpaticilor Supereroi!

Invitație la iubire!

Cu drag,

received_10215644752294677

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s