Multumire

Povești cu zâne

Cum poveștile cu zâne se adeveresc….am cunoscut-o pe Simona care a transformat un loc ce mulți îl considerau o ruină  într-un tărâm parfumat al lavandei! Simona este o gazdă încântătoare! Ne-a primit cu bucurie într-o frumoasă zi de august, ne-a prezentat fiecare colțișor cu tematica lavandei și am intrat în poveste (ce a fost  și ce a devenit acest loc ). Un mare Wow! l

M-am simțit absorbită, fericită că mă aflam în energia Cerdacului cu lavandă (situat în Brebi, jud Sălaj, într-un sat pitoresc). Este magie pură! Nu pot exprima în cuvinte trăirea și mireasma lavandei- cum spune Simona: ”balsam pentru suflet”!

 

Pasiunea pentru lavandă  a dat naștere creației, bucuriei,  încrederii că este pe drumul cel bun, a jocului copilăriei (Irina , fetița Simonei este o prezență jucăușă și sociabilă împreună cu pisoiașul ei drag ce aleargă printre lavandă). La Cerdac te poți caza în week-end, iar în cursul săptămânii va fi nevoie sa îi scrieți Simonei pentru a-l putea vizita. Merită fiecare km, fiecare minut, oră,clipă! Așezarea  Universului mov este spectaculoasă! Terasa oferă un view ca prins din poveste, un tablou al armoniei și clipei prezente.

La 3 km de Cerdacul cu lavandă se află ”Castrul Roman Porolissum” (un oraș vechi roman la marginea Daciei-musai de vizat!!)- se poate  vedea Cerdacul de pe deal!

sdredf

IMG_20170828_184929.jpg

un alt loc de vis se află la 9 km de Cerdac- ”Grădina Botanică  Vasile Fati” din Jibou- un loc care îți taie răsuflarea ….și se află în România…….

 

IMG_20170829_114526[1].jpg

iar la 18 km, ”Grădina Zmeilor” pe care nu am reușit să o vizităm. Cu siguranță o să revenim la Cerdac și o să ne bucurăm de ce ne poate oferi natura prin existența zânelor! Mulțumim din suflet, Simona! Felicitări pentru ceea ce transmiți și oferi!

Soarele ne-a însoțit mereu cu strălucirea lui….. o imagine dragă mie…..semn al recunoștiinței!

Cu drag,

bdr
Dimineața în Brebi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s