Multumire

Tarâmul de lavandă

   Îmi doresc de ceva timp să văd, să simt, să fiu aproape de un lan de lavandă- fiind iubitoare de infinitul mov și mireasma lavandei. Cum dorințele se îndeplinesc la momentul potrivit, am descoperit un loc fascinant….și atât de aproape de mine: Grădina de Lavandă. Pe pagina lor am văzut o invitație la picnic în apusul soarelui, un final de iunie extraordinar cu o priveliște încântătoare și miros relaxant de lavandă. M-am organizat de îndată și mi-am dorit să fiu acolo, în lumea lavandei.

    Parcă totul se potrivește; trecerea podului ne îndemna să facem parte din poveste- ca o pregătire înainte de o întâlnire; de pe pod se vedea infinitul mov, nucul ca un paznic al Zeiței Lavandă. Cu coșul de picnic, pătura și lăsându-ne purtați de liniște, mireasmă, am  fost întâmpinați de gazda încântătoare, Cristina. Prezența blândă, feminină și caldă ne-a făcut să ne simțim ca acasă- o stare de pace, de bucurie și echilibru. Ne-am întins păturica, am savurat prajitura delicioasă pregătită de gazdă pentru cei prezenți în Grădina de Lavandă…….Cristina ne-a dezvăluit povești frumoase , ne-a cules lavandă, ne mulțumeam parcă din priviri pentru acele momente, care pentru mine păreau infinite…..s-au așternut și clipe de liniște…..le-am luat ca o mulțumire în gândul fiecăruia!

 

IMG_20170625_171015.jpg
De pe pod
IMG_20170625_170919.jpg
Nucul protector și simbolul infinitului

       Este un vis împlinit…..bineînțeles că telefonul meu e plin de cadre cu  lavandă …eram cuprinsă de fericire: eram ca o luna plină!

      De cele mai multe ori nu poți exprima în cuvinte starea, emoția….e nevoie doar să trăiești…Cu siguranță mulți dintre voi aveți astfel de trăiri, uneori simți să împărtășești verbal, alteori alegi doar să simți….și se citește pe chip când ești în starea de bine, de confort sufletesc-danezii o numesc Hygge (de citit ”Mica enciclopedie Hygge- rețeta daneză a fericirii”, Meik Wiking).

sdr
Celebrare

 

      Vă recomand cu drag Grădina de lavandă, recomand să primiți în casele voastre mirosul de lavandă proaspăt prin buchețele realizate de gazdă, pernuțele parfumate. Săptămâna acesta începe recolta lavandei! Picnicul organizat ne-a făcut părtași la ce ne poate oferi natura creând momente de poveste în oaza de liniște în apus de soare…..Ce poate fi mai frumos? (îmi doresc să fiu înconjurată de oameni ca și Cristina)

       Benefiicile lavandei sunt magnifice- informați-vă și vă veți convinge….Pentru mine e energie, relaxare, încântare, somn liniștit și o maaaaree bucurie……Las imaginile să vorbească de la sine….

sdr
Iubire
edf
Relaxare
sdr
Mulțumire
dav
Zâmbet
sdr
Apusul magic

Cu drag,

img_20170630_210227.jpg

Anca Ilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s