Multumire

De 1 iunie

În mai am învățat să fim mai buni, mai iubitori, mai răbdători, mai creativi, mai deschiși…..mai mult de atât. Finalul lunii mai anunța noi începuturi- un 1 iunie formidabil dedicat copiilor, tuturor (depinzând de fiecare cum își dorește să înâmpine noul prin ochii copilăriei).

Mă declar fericită! Mi-am petrecut prima jumătate de zi în preajma copiilor plini de energie, entuziasm, culoare. Scopul principal a fost de a fi alături de prietenele mele, frumoasele domnișoare S&D oferind spectacol  și dăruire prin dans.

De 1 iunie m-am simțit parte din decor alături de copiii minunați care defilau pe Bulevard în pași de dans…..Fiecare trupă a excelat cu entuziasm, diversitate și ritm, costumație, bucurie, culoare, strălucire, raze de lumină…..cu alte cuvinte, prezență. Recunosc că eram emoționată, era copilul interior care se manifesta- mi-am dat voie să fiu.!Am văzut părinți emoționați, mândri de minunile lor și acesta e firescul. 

Bravo copilași poznași, părinți și doamne pofesoare de dans! 

Amintirile copilăriei rămân amintiri. Important este să nu renunțăm la joacă, să învățăm sau mai corect, să ne reamintim de la cei mici ce înseamnă clipe trăite cu intensitate.

 

Cu iubire pentru copii,

Anca

18871417_1015190908611927_371907903_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s