Creații

Felicitările, daruri prețioase!

De câțiva ani, îmi place să dăruiesc felicitări celor dragi de ziua lor de naștere ( este o atenție personalizată și de bun gust) sau  la celebrarea  unei reușite etc. Obișnuiam  să cumpăr felicitări pentru oameni de suflet, asociam mesajul, culoarea,  forma, detaliile și abia așteptam momentul când o dăruiam (e valabil și acum: aștept cu încântare reacția celuilalt). Căutarea  privind felicitările era o provocare pentru mine. Dar la un moment dat, le știam pe toate și ……vroiam altceva. Am fost încurajată să fac propriile felicitări și totul a pornit ușor, cu timiditate. 

Să revenim la momentul prezent! Acum, când merg la cumpărături (magazine, locații noi, inedite) sigur mă vezi pe raionul cu felicitări să văd ce mai e nou, să achiziționez accesorii creative, să caut inspirația.

 

Prietenii mei primesc felicitări făcute de mine. Le dăruiesc cu mult drag și iubire. Feedback-ul contează întotdeauna pentru mine, mă motivează! Primesc cu bucurie o felicitare, la fel ca un buchet de flori.

 

   

Procesul este cât se poate de simplu: mă conectez cu persoana care va primi felicitarea și… îmi pun întrebarea: dacă aș primi această felicitare, mi-ar plăcea? Povestea lor conține: satisfacția – atunci când ideile se leagă; emoția -când scriu mesajul pentru ”sărbătorit”; drumul creației; lumina din privirea persoanei care o primește…rezultatul este încântător!  Îmi bucură sufletul de fiecare dată! Privesc această activitate ca o pasiune, o parte din mine. 

 

V-am prezentat câteva din creațiile mele! Mulțumesc, dragi suflete!

Cu inspirație și creație,

Anca Ilie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s